Condicions de Compra

Aquestes Condicions Generals d'Ús i de Contractació (d'ara endavant, “les Condicions Generals”) regeixen, juntament amb la Política de Privadesa i la Política de Cookies, l'accés i la utilització del lloc web accessible mitjançant el nom de domini www.fielhogar .es i els seus subdominis (d'ara endavant, “el Lloc Web”), així com la contractació de productes i/o serveis a través d'aquest. El simple accés al Lloc Web atribueix a qui el realitza la condició d'Usuari del Lloc Web (d'ara endavant, “l'Usuari”) i implica l'acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. En cas de no estar d'acord amb aquestes Condicions Generals, l'Usuari ha d'abandonar immediatament el Lloc Web sense fer-lo servir.

Per mitjà de l'acceptació de les presents Condicions Generals, l'Usuari manifesta:

 • Que ha llegit, entén i comprèn allò aquí exposat.
 • Que és major dedat dacord amb la normativa vigent en el seu lloc de residència, en cas contrari el menor haurà de comptar amb lautorització dels seus representants legals.
 • Que, en cas que es disposi a contractar algun producte i/o servei, té capacitat suficient per fer-ho.
 • Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

L'Usuari ha de llegir atentament aquestes Condicions Generals cada vegada que accedeixi al Lloc Web, ja que aquest i aquestes Condicions Generals poden patir modificacions.

El titular del Lloc Web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de tots els elements que integren el disseny i configuració del Lloc Web.

La modificació d'aquestes Condicions Generals no afecta els béns o les promocions que hagin estat adquirits prèviament a aquesta modificació.

En cas que FielHogar encarregui a un tercer de confiança la custòdia de les successives versions de les condicions generals, ambdues parts reconeixen com a única versió vàlida d'aquestes condicions en cada moment aquella que consti a la base de dades del tercer de confiança.

1. Informació general del Lloc Web

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'ofereix la informació general del Lloc Web:

 • Titular : Regals Maribel SLU
 • Adreça : C/ Carrer dels tres tombs n.6 / Polígon Industrial la Serra.
 • Codi Postal i localització: 25320, Anglesola (Lleida).
 • Número d'identificació fiscal : B25392960
 • Pàgina web: www.fielhogar.es

Opcions de contacte:

 • Telèfon: +34 973 308 506 (De Dilluns a Divendres de 9.00ha 13.00h)
 • Correu electrònic : info@fielhogar.es


2. Condicions de Contractació
Les presents condicions de contractació regulen les modalitats i les condicions de venda dels productes comercialitzats a la web per FielHogar.

Tots els contractes per a la venda de productes per part de FielHogar als seus clients estan regulats per aquestes condicions de contractació, les quals formen part integrant i substancial de cada proposta, comanda i confirmació de comanda del producte en si.

Les condicions de contractació aplicables a la seva comanda seran aquelles que estiguin en vigor en la data que s'efectuï i la mera formalització implicarà el coneixement i l'acceptació sense reserves i irrevocable d'aquestes condicions.

2.1. Registre de l'Usuari

La utilització dels serveis de venda de productes prestats per FielHogar implica la necessitat de registre de l'Usuari al Lloc Web.

L'Usuari haurà de procedir al seu registre indicant-ne el nom complet, l'adreça de correu electrònic i les altres dades obligatòries sol·licitades durant aquest procés.

Un cop completat el registre, s'enviarà un missatge al compte de correu designat amb un enllaç que l'Usuari haurà de seguir per confirmar que hi disposa d'accés.

En tot cas, s'exigirà que l'Usuari accepti les presents Condicions Generals, així com la Política de Privadesa i la Política de Cookies.

Quan l'Usuari està registrat correctament a la web pot en tot moment accedir a “El meu compte”. A través de “El meu compte” l'Usuari pot modificar les dades personals així com les dades relacionades amb l'enviament de comandes i comprovar si té comandes pendents de lliurament.

A l'apartat de “El meu compte” l'Usuari pot visualitzar la categoria dels seus descomptes en els quals estigui inclòs, descarregar les factures de les comandes, i la possibilitat de cancel·lar el compte en qualsevol moment indicant un motiu pel qual voleu cancel·lar-lo.

2.2. Condicions descomptes

Tots els clients que així ho desitgin podran gaudir de codis de descompte especials a les seves compres. En la primera compra us arribarà un codi d'un 10% de descompte en un flyer inclòs en el paquet per a les vostres properes compres. Si voleu un descompte per a la vostra primera compra es poden trobar principalment en publicacions d'Instagram d'influencers que hagin promocionat algun producte de FielHogar.

Periòdicament FielHogar realitzarà promocions facilitant cupons descompte a tots els Usuaris registrats especificant en cadascuna d'aquestes accions les condicions d'ús i benefici d'aquests descomptes.

Els Usuaris podran aconseguir aquests cupons de descompte mitjançant les compres a través del Lloc Web i pels imports i les condicions predefinides per FielHogar. Cada cupó de descompte inclou un codi promocional no acumulable entre si ni amb altres promocions vigents i només es podrà bescanviar un codi per compra. L'usuari haurà d'aplicar el cupó al llarg de la tramitació de la comanda per beneficiar-se del descompte corresponent en la compra.

Els cupons podran ser bescanviats per qualsevol persona que introdueixi el codi associat a aquestes al Lloc Web, per la qual cosa aconsellem tractar-les de forma confidencial i no facilitar els codis a tercers diferents dels seus beneficiaris. FielHogar no assumeix cap responsabilitat pel mal ús del cupó derivat d'una acció o omissió de l'Usuari.

Els cupons no seran bescanviables per diners. Els productes adquirits mitjançant el bescanvi d'una cupó estaran, igualment, sotmesos als drets descrits en aquestes condicions, com ara, com a exemple no limitatiu, els drets de desistiment i de garantia.


2.3. Selecció dels productes per l'Usuari

Tot Usuari registrat podrà contractar a través del Lloc Web la compra de productes.

El procés de compra a www.fielhogar.es es basa en una cistella virtual, a la qual l'Usuari pot afegir els productes que vol adquirir.

Per afegir productes a la cistella de la compra, un cop l'Usuari es troba a la pàgina de descripció del producte i seleccionades les opcions de personalització disponibles, heu de seleccionar l'opció “Afegir a cistella” facilitada.
En tot moment l'usuari pot accedir i modificar el contingut de la cistella.


2.4. Disponibilitat dels articles sol·licitats

Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar-te informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior al producte escollit. Si l'Usuari no vol fer una comanda d'aquests productes substitutius, us reemborsarem la quantitat total abonada. Es recomana llegir atentament els apartats Condicions d'enviament i devolucions.


2.5. Tramitació de la comanda

Un cop es trobin a la cistella de la compra els productes que desitgi adquirir, l'Usuari podrà iniciar la tramitació de la comanda, seleccionant l'opció “Veure cistella”, opció que mostrarà a l'Usuari el contingut de la cistella virtual, permetent la modificació dels productes seleccionats i la seva eliminació de la cistella de la compra.

L'Usuari ha d'assegurar-se que els productes indicats a la pantalla són els que voleu adquirir i seleccionant la corresponent a l'adreça d'enviament. En aquest punt es mostra el preu total dels productes seleccionats i les despeses de tramesa generades. També en aquest apartat, l'Usuari podrà visualitzar, si escau, les promocions automàticament aplicades a la comanda, utilitzar els codis promocionals i/o els cupons regal de què disposi.

Prement ”PROCESSAR”, l'Usuari accedeix a un panell on haurà d'indicar les dades d'enviament; per prosseguir amb el procés de contractació, l'Usuari ha de confirmar la informació de l'enviament, incloent-hi el nom complet, telèfon i adreça, omplint tots els camps marcats com a obligatoris. En aquesta mateixa pantalla l'usuari ha de seleccionar el mètode d'enviament escollit (Estàndard en comandes inferiors a 29€ o Enviament gratuït a partir de 29€).

Per prosseguir amb la contractació l'Usuari, un cop estiguin totes les dades revisades i acceptades, heu de prémer “CONTINUAR”.

En aquest punt apareixen les dades de facturació i les formes de pagament. Si l'Usuari desitja que l'adreça de facturació sigui diferent de la d'enviament, haureu de marcar l'opció “Nova Direcció” (per afegir-ne una de nova) o “Editar Direcció” (per editar l'actual) i omplir la informació corresponent.

A la següent fase del procés de compra, l'Usuari haurà de seleccionar la forma de pagament. En aquest moment s'indica de nou a l'Usuari l'import exacte a pagar, resultant de sumar el preu dels productes i despeses d'enviament, nets de l'eventual descompte promocional i/o cupó regal.

Seguint l'enllaç “CONFIRMACIÓ DE COMANDA”, es conduirà a l'usuari a la passarel·la de pagament seleccionada. Un cop tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de forma automàtica, confirmant a la pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l'Usuari confirmant l'operació.

En aquest apartat l'Usuari podrà incloure les informacions útils que consideri necessàries per al missatger, si bé FielHogar no en pot garantir el compliment.


2.6. Preus

Els preus dels productes són els indicats a la descripció que se'ls adjunta. Tots els preus indicats a la descripció de producte, les despeses d'enviament i altres serveis s'expressen en la moneda Euro (€) i inclouen l'impost sobre el valor afegit (IVA). Sempre s'informarà a l'usuari del preu total, inclosos tots els impostos i altres costos com ara possibles despeses de lliurament.

El preu dels articles no inclou el transport, per tant s'hauran de pagar els ports a part excepte que la comanda compleixi amb la condició específica d'ENVIAMENT GRATUÏT a partir de 29€, apareixen diverses opcions a escollir per part del client abans de confirmar la comanda.

Els preus i ofertes que apareixen al lloc web són vàlids en el moment en què ocorren, tret que altres termes específics a la pàgina web indiquin el contrari. Es poden produir errors als preus, errors d'ortografia i altres errors.

Durant el procés de confirmació de la comanda, FielHogar verifica els preus. Si el preu correcte és menor que el preu indicat, es cobrarà a l'usuari la quantitat menor. Si el preu correcte és més gran que el preu que apareix al lloc web, FielHogar es posarà en contacte amb l'Usuari. Si no hi ha manera d'establir comunicació, FielHogar rebutjarà l'oferta i us ho notificarà a l'Usuari per correu electrònic o algun altre mètode de contacte facilitat per l'usuari.


2.7. Revisió de productes.

L'Usuari és el responsable d'inspeccionar el producte i notificar qualsevol queixa a FielHogar.

Si el paquet està fet malbé recomanem encaridament a l'Usuari no acceptar l'enviament sense comprovar el bon estat del producte a l'interior.

Sense perjudici dels drets legals de l'usuari, aquest és el responsable d'inspeccionar el producte i notificar qualsevol queixa a FielHogar. En cas de producte defectuós o disconformitat amb la vostra sol·licitud, l'Usuari té l'opció de tornar el producte defectuós i FielHogar us retornarà el preu de la compra i totes les despeses d'enviament. Recomanem a l'Usuari que llegiu atentament l'apartat de “Devolucions”.


2.8. Forma de pagament

La compra de productes a través de la pàgina web de FielHogar permet les següents formes de pagament:

– Pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit mitjançant un TPV virtual.
– Pagament per Paypal .
 Transferència Bancària . En escollir aquesta forma de pagament i en finalitzar la compra us apareixeran les nostres dades bancàries per poder efectuar-ho. És molt important que en realitzar la transferència al camp REMITENT o ORDENANT indiqui el següent: N° de comanda i el seu nom i cognoms.

FielHogar no té accés a les dades bancàries vinculades als mitjans de pagament i no coneix ni registra aquestes dades durant l'operació de pagament.

FielHogar no acceptarà mètodes de pagament no especificats anteriorment . Si l'Usuari intenta pagar amb qualsevol altre mètode, FielHogar no serà responsable de la pèrdua del pagament o de qualsevol altre dany causat per la seva acció.

Per mantenir la pròpia seguretat de l'Usuari i prevenir el frau, se us demanarà als Usuaris que escullin com a mètode de pagament la targeta de crèdit a través d'un TPV virtual, una sèrie de dades necessàries que apareixeran en un formulari indicant el nom del propietari de la targeta, tipus de targeta, data de caducitat de la targeta i codi de seguretat. Aquest codi de seguretat (CCV) és el nombre de tres dígits que figura al revers de la targeta de crèdit. En general, apareix a la dreta del número de targeta de crèdit.

L'Usuari ha de tenir en compte que l'adreça de facturació s'ha d'introduir exactament com apareix al vostre extracte bancari.


2.9. Confirmació de la recepció de l'acceptació

Un cop finalitzat el procés de compra, l'Usuari rebrà, a l'adreça de correu electrònic designada al formulari de registre, un correu electrònic de confirmació de forma immediata, on apareixerà l'import exacte, afegint-se les despeses d'enviament corresponents en cas de no beneficiar-se de l'enviament gratuït. Des de llavors serà efectiu el contracte de compravenda.

L'Usuari podrà fer seguiment de les comandes a través del nostre lloc web, seleccionant a “Veure les meves comandes”. L'usuari també serà informat de l'estat de la vostra comanda mitjançant l'email especificat al formulari de registre.

Encara que la botiga en línia està oberta les 24 hores del dia, la mateixa podria tancar-se per manteniment, que FielHogar procurarà fer en horari nocturn per causar les mínimes molèsties als clients.

Per tal de protegir els clients i mantenir la seguretat de comprar en línia, podem realitzar comprovacions de les dades que l'Usuari aporti en fer una comanda. Aquests controls poden incloure la verificació de direcció i mètode de pagament per prevenir el frau.

Si l'Usuari comet un error en fer la comanda, es recomana contactar immediatament amb el nostre equip a través de info@fielhogar.es o telèfon especificat a la web. Tot i això, s'aconsella a l'Usuari revisar la seva oferta abans de fer la comanda. Abans d'enviar la comanda, l'Usuari té la possibilitat d'editar tota la informació que heu introduït, com l'adreça d'enviament o de facturació, o la informació de la targeta de crèdit, o canviar o esborrar articles a la cistella de la compra.

FielHogar té dret a rebutjar una oferta o cancel·lar una compra en qualsevol de les situacions següents, sense ser responsables de cap dany o cost. Us ho notificarà a l'Usuari per correu electrònic abans d'emprendre qualsevol acció, per intentar resoldre el problema i tornar qualsevol pagament fet sense deducció:

-La informació de pagament de l'usuari no és correcta o verificable.
-Si FielHogar creu que la comanda pot haver estat efectuada amb fins fraudulents o en relació amb un delicte o una altra activitat il·legal.
-S'ha produït un error involuntari al lloc web que influeix negativament en el procés de compra.
-L'Usuari no resideix a les zones de venda especificades per a aquesta web o no s'ha pogut fer el lliurament a l'adreça que l'Usuari va proporcionar.


2.10. Enviament

L'enviament es fa d'acord amb les condicions indicades a l'apartat de la WEB: Condicions d'enviament.

L´enviament només està disponible a les adreces d´Espanya peninsular, Balears, Ceuta i Melilla.

Els terminis de lliurament segons destinació estan especificats a la taula informativa que apareix a Condicions d'enviament.

En tot moment l'Usuari estarà informat mitjançant email sobre l'estat de la seva comanda i del moment en què surt del nostre magatzem.


3. Nul·litat i ineficàcia de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia només afectarà aquesta disposició o la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les presents Condicions Generals en tota la resta , considerant aquesta disposició totalment o parcialment per no inclosa.


4. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Aquestes condicions generals es regeixen i s'interpretaran d'acord amb la legislació espanyola. FielHogar i l'Usuari acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d'aquestes Condicions Generals, als Jutjats i Tribunals corresponents al domicili de FielHogar, amb renúncia a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.


5. Imatges

La fotografia del producte no és contractual, és a dir, els colors poden tenir tonalitat diferent en diferents pantalles d'ordinador o còpies d'impressora, així com la imatge sempre pot variar una mica respecte de la realitat i pot patir modificacions en el transcurs del temps.

FielHogar no és responsable de canvis per aquest concepte, encara que estudiarà cada cas de manera individualitzada per garantir la satisfacció final del client.

FielHogar recomana contrastar la informació visual amb la descripció redactada de cada producte.